Zafer Partili isim AK Parti’ye geçti: ‘Mülteciler gitmeye başladı’

Bayram Bingöl Zafer Partisi’nden Ayrıldı ve AK Parti’ye Katıldı

Eskişehir eski Zafer Partisi İl Başkanı Bayram Bingöl, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla AK Parti’ye üye olduğunu duyurdu. Bingöl, “Türkiye’nin sağlığı için AK Parti’ye üye oldum. Zafer Partisi değil konu, aslında AK Parti ile Türkiye’yi yeni yüzyıla taşıması mevzusu. Ona bakmadan, buna bakmadan bir şeyleri hep beraber düzeltme, bir olup Türkiye deme mevzusu” dedi.

‘SİYASETEN BİR ŞEY DE OLUŞMUYOR’

Zafer Partisi’nin misyonunun sona erdiğini ifade eden Bingöl, “Sığınmacılar gitti, gitmeye de devam ediyorlar. AK Parti’de de bir şeyleri düzeltmek için, yanlışa yanlış demek için oradayım ben. Bunu her yerde diyorum ben. Zafer Partisi’nin misyonu sona erdi. Başka bir politika üretilemedi. Üretilecek bir politika da yok. Siyaseten bir şey de oluşmuyor. Güçlü olan yerde olup bir şeyleri düzeltebiliyorsak Türkiye için orada durup düzeltmek gerek” şeklinde konuştu.

‘AK PARTİ’DE BİR GÖREV VERİLİRSE YAPARIZ’

Siyasetin şirket yönetir gibi yapılmaması gerektiğini ifade eden Bingöl, “Ben aslında bir şeyleri düzeltebilirsek Türkiye için ne mutlu bize. Bulunmayıp bulunmayıp dışarıdan muhalefet yapıp bunu şöyle yapın, bunu böyle yapın demek kolay. Hep beraber yapmak önemli. Tek adamlığa karşıyız biz. Tek adamlığa karşısının ama AK Parti’ye geçiyorsunuz diyeceksiniz. Ben yaptım oldu, limited şirketi anlamında hareket edildiği zaman olmuyor. Benim önceliğim Türkiye Cumhuriyeti. AK Parti’de bir görev verilirse yaparız. İlla görev verilmesine de gerek yok. Siyasetimize yeni Türkiye yüzyılı üzerine kurgulayıp yapacağız” ifadelerini kullandı.

(ANKA HABER AJANSI)

Related Posts

Zeytinliklerini koruyan köylülerden kamuoyuna açık mektup

Zeytinliklerin maden faaliyetine açılmasını öngören kanun teklifine karşı Ankara’da günlerdir eylem yapan köylülerden kamuoyuna açık mektup geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tarihi konuşma: Bugün tarihte yeni bir sayfa açılmıştır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin gelenekselleşen Kızılcahamam kampının açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasında tarihi mesajlar Erdoğan “Dün itibariyle 47 yıllık terör belası sona erme sürecine girmiştir. Bugün tarihte yeni bir sayfa açılmıştır. Terörsüz Türkiye bir pazarlık süreci değildir. Bugün Türkiye Yüzyılı’nın kapıları ardına kadar aralanmıştır. Herkes şundan emin olsun. Türkiye’nin onurunu gururunu çiğnetmeyiz, başını öne asla eğdirmeyiz. Hiç kimse şehitlerimiz aziz hatıralarına el uzatamaz, mirasına leke süremez, müsterih olun” dedi.

Danıştay’dan ‘Barış Akademisyenleri’ kararı

Danıştay, barış akademisyenlerinin üniversiteden ihracının hukuka aykırı olduğuna karar verdi.

İzmir’de sahte altın bozduran şüpheliler yakayı ele verdi

İzmir’de sahte altın bozduran 3 şüpheli yakalandı, 1 şüpheli ise aranıyor.

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?

Kastamonu’da orman yangını çıktı, 10 hektar alan zarar gördü

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde anız yangınında alevler ormana sıçradı. Havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alınan yangında 10 hektar alan zarar gördü.