Yarın için uyarı yapıldı! Ankara’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ankara’da Trafik Önlemleri

Ankara’da yarın düzenlenecek olan etkinlik sebebiyle Ankara Spor Salonu çevresinde bazı yollar trafiğe kapatılacak. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün saat 23.00 itibariyle başlayacak önlemler, etkinliğin bitimine kadar devam edecek.

Bu kapsamda, Cumhuriyet Caddesi’nin Tren Garı Kavşağı ile Baruthane Kavşağı arasındaki bölüm çift yönlü trafiğe kapatılacak.

Ayrıca, Tren Garı Kavşağı ile bağlantılı olan yan varyantlar ve Ulaştırma Kavşağı’ndan Kazım Karabekir Caddesi’ne bağlanan yan varyantlar da trafiğe kapatılacak. İhtiyaç halinde, Hipodrom Caddesi ve Kazım Karabekir Caddesi’nin belirli bölgeleri de çift yönlü araç trafiğine kapatılabilir.

Sürücülerin alternatif güzergahları tercih etmeleri ve etkinlik süresince trafik kurallarına uymaları önemle rica olunur.

Related Posts

Zeytinliklerini koruyan köylülerden kamuoyuna açık mektup

Zeytinliklerin maden faaliyetine açılmasını öngören kanun teklifine karşı Ankara’da günlerdir eylem yapan köylülerden kamuoyuna açık mektup geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tarihi konuşma: Bugün tarihte yeni bir sayfa açılmıştır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin gelenekselleşen Kızılcahamam kampının açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasında tarihi mesajlar Erdoğan “Dün itibariyle 47 yıllık terör belası sona erme sürecine girmiştir. Bugün tarihte yeni bir sayfa açılmıştır. Terörsüz Türkiye bir pazarlık süreci değildir. Bugün Türkiye Yüzyılı’nın kapıları ardına kadar aralanmıştır. Herkes şundan emin olsun. Türkiye’nin onurunu gururunu çiğnetmeyiz, başını öne asla eğdirmeyiz. Hiç kimse şehitlerimiz aziz hatıralarına el uzatamaz, mirasına leke süremez, müsterih olun” dedi.

Danıştay’dan ‘Barış Akademisyenleri’ kararı

Danıştay, barış akademisyenlerinin üniversiteden ihracının hukuka aykırı olduğuna karar verdi.

İzmir’de sahte altın bozduran şüpheliler yakayı ele verdi

İzmir’de sahte altın bozduran 3 şüpheli yakalandı, 1 şüpheli ise aranıyor.

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?

Kastamonu’da orman yangını çıktı, 10 hektar alan zarar gördü

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde anız yangınında alevler ormana sıçradı. Havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alınan yangında 10 hektar alan zarar gördü.