Shopify, DigiFist’i Türkiye’deki İlk Premier Partneri Olarak Tanıdı
Global e-ticaret altyapı sağlayıcısı Shopify, işletmelerin online mağaza açmasını, ürün satmasını ve tüm satış süreçlerini tek bir platform üzerinden yönetmesini sağlayan çözümleriyle dikkat çekiyor. Bu kapsamda, teknik ve stratejik e-ticaret çözümleri sunan DigiFist, Shopify tarafından Türkiye’deki ilk premier partner olarak kabul edildi. İşbirliği sayesinde uluslararası e-ticaret ajansı, başarılarını ve büyüme hedeflerini taçlandırmış oldu.
DigiFist’in CEO’su Selo Aksapli konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Shopify’dan aldığımız ‘Premier Partner’ unvanı, teknik başarılarımızın yanı sıra markalarla yaptığımız uzun vadeli stratejik işbirliklerinin bir sonucudur. Bu başarı sadece DigiFist için değil, aynı zamanda bölgesel e-ticaret ekosistemi için de önemli bir kilometre taşıdır. Türkiye’nin markalarının küresel arenada rekabet edebilmesi için en güçlü teknolojik ve operasyonel desteği sunmaya kararlıyız” dedi.
“Üç Merkez, Farklı Pazarlarda Eşzamanlı ve Verimli Çalışmayı Sağlıyor”
Shopify Premier Partner unvanı, belirli teknik ve operasyonel standartları karşılayan ajanslara dünya çapında veriliyor. Bu unvanı alan DigiFist, Shopify Plus geliştirme, tema üretimi, sistem entegrasyonu ve performans pazarlaması alanlarında sunduğu hizmetlerle platformun küresel partner ağı içinde BAE, Benelüks ve Türkiye’yi temsil ediyor. Aksapli, liderliklerini, teknik mükemmelliklerini ve uluslararası güvenilirliklerini resmi olarak tescil ettiklerini vurgulayarak sözlerine şu şekilde devam etti:
“2016 yılından bu yana İstanbul, Belçika ve Dubai’de olmak üzere üç farklı merkez üzerinden faaliyet gösteriyoruz. Çeşitli konuları kapsayan bütüncül bir hizmet anlayışı benimseyerek, çoklu mağaza yapılarının yönetimi, resmi Shopify temalarının geliştirilmesi, karmaşık geçiş projeleri, sistem entegrasyonları ve performans pazarlaması gibi konularda destek veriyoruz. Veri odaklı ve entegre Shopify Plus çözümleri ile 8 bin 500’den fazla markanın sürdürülebilir büyüme hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyoruz.”