Polonya’daki Maden Göçüğünde Bir Ölü, Onbir Yaralı

Polonya’da Maden Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Polonya’nın güneyinde yer alan Radlin kasabasındaki bir taş kömürü madeninde meydana gelen göçük faciasında 1 işçi hayatını kaybetti, 4’ü ağır olmak üzere 11 kişi yaralandı.

Polonya Maden Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bartosz Kepa, olayın ardından yaptığı açıklamada, göçüğün sebep olduğu facia sonucunda 1 madencinin yaşamını yitirdiğini ve 11 kişinin yaralı olarak kurtarıldığını aktardı. Kepa, hastaneye sevk edilen yaralılardan 4’ünün durumunun ciddiyetini koruduğunu ve hala yer altında mahsur kalan 17 madencinin kurtarılma operasyonunun devam ettiğini belirtti.

Yetkililer, madendeki metan gazı yoğunluğu sebebiyle kurtarma çalışmalarının zor ilerlediğini bildirdi. Emniyet ekipleri, bölgede geniş çaplı güvenlik önlemleri alırken, olayın neden kaynaklandığıyla ilgili detaylı bir araştırma başlatıldı.

Related Posts

Almanya Başbakanı Merz, İsrail’e yönelik görüşünün paylaşılmasından hoşnut

Almanya Başbakanı Friedrich Merz, ‘Bu, İsrail’in hepimiz adına yaptığı kirli iş’ görüşünün paylaşılmasından hoşnut olduğunu açıkladı.

ABD’li Senatör İsrail’e karşı harekete geçti!

ABD’li senatör Bernie Sanders, Senato’ya ABD hükümetinin İran’a yönelik herhangi bir askeri eylemi için federal fonların kullanılmasını yasaklayan bir yasa tasarısı sundu. Sanders’ın resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamaya göre Senato’ya …

Ümit Özdağ yeniden hakim karşısına çıkıyor

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bir hafta sonra yeniden hakim karşısına çıkacak.

Yeni güç ekseni görünür oluyor

Ortadoğu’da haydut devlet İsrail’in oluşturduğu çatışma ortamı genişliyor. Daha önce ABD ve İsrail’in müdahaleleri nedeniyle siyasi, askeri ve ekonomik zararlara uğrayan Rusya, Çin ve Kuzey Kore’nin İsrail’e karşı İran’a destek vermeye başladığı değerlendiriliyor.

Haftaya bakış: Apple’ın WWDC 2025 tanıtımında hangi gelişmeler yaşandı?

Haftaya bakış: Apple’ın WWDC 2025 tanıtımında hangi gelişmeler yaşandı?

Dilencinin üstünden çıkanlar şoke etti! 10 çeyrek altın ve 35 bin lirayla yakalandı

Eyüpsultan’da dilencilik yaptığı tespit edilen kadının üzerinde 35 bin 985 TL ve 10 çeyrek altın ele geçirildi.