Miraç Kandili’nde Yuşa Tepesi’ne Yoğun İlgi

Miraç Kandili Kutlamaları Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Miraç Kandili dolayısıyla birçok insan, kutsal mekanlara ve camilere akın etti. İstanbul’un dört bir yanında düzenlenen kandil programlarına yoğun ilgi gösterildi. Özellikle Yuşa Tepesi’nde gece geç saatlere kadar devam eden kutlamalara katılım oldukça yoğundu.

İstanbul’da, Hz. Yuşa Türbesi’ne yapılan ziyaretlerde dualar edilerek kandil gecesi idrak edildi. Yuşa Tepesi’ne gelen vatandaşlardan Furkan Tosun, “Bugün Miraç Kandili’ni Hazreti Yuşa Aleyhisselam ile birlikte kutlamak için buraya geldik. Dualarımızı ettik, hep birlikte bu mübarek gecenin tadını çıkarıyoruz. Allah’tan bize Miraca çıkmayı nasip etmesini diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Diğer bir ziyaretçi Muhammet Ekingöz ise, “Burada olmaktan çok mutluyum. Tövbe etmek için geldik ve Allah’a şükrettiğimiz günahlarımızı affettik. Şimdi evimize dönüp namazlarımıza başlayacağız. Allah’ın tüm ibadetlerimizi kabul etmesini diliyorum.” dedi.

Ahmet Toprak da duygularını şu şekilde dile getirdi: “Allah’ın izniyle buraya gelme fırsatı bulduk. Namazlarımızı kıldık, tövbe ettik ve manevi bir huzur bulduk. Kalplerimiz temizlendi ve bir araya gelerek bu güzel anları paylaşmanın hazzını yaşadık. Allah’tan başka dileğimiz yok.” – İSTANBUL

Related Posts

Ölümünden 4 yıl sonra mahkemede ‘geri döndü’

ABD’de trafik tartışması sonucu hayatını kaybeden Chris Pelkey, ölümünden 4 yıl sonra mahkeme salonuna ‘geri döndü’.

İtalya’da hava gösterisinde korkutan anlar: Dünyaca ünlü Frecce Tricolori ekibine ait 3 uçak havada çarpıştı

İtalya Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi Frecce Tricolori’ye ait üç uçak, Pantelleria Adası’ndaki gösteri uçuşu sırasında havada çarpıştı. Kazada büyük facianın eşiğinden dönüldü.

ATV takla attı: feci kazada 2 kişi öldü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde takla atan ATV’nin sürücüsü Yaman Akıncı (36) ve yanındaki Lütfullah Gökdere (29), hayatını kaybetti.

Karşıyaka meclisi karıştı! İzmir’de AKP’li meclis üyesi kürsüye yürüdü: ‘Ağzını yüzünü dağıtırım!’

İzmir’de Karşıyaka Belediye Meclisi’nde, CHP’li Mustafa Evsen’in konuşması sırasında AKP’li Adem Öztürk, “Ağzını yüzünü dağıtırım” diyerek kürsüye yürüdü. Öztürk, meclis üyelerinin araya girmesiyle kürsüye ulaşamadı.

Barbie bebekler Trump’ın gümrük vergilerinin kurbanı oldu

Barbie üreticisi, Trump’ın tarifeleri nedeniyle fiyatları artırdı. Oyuncak şirketi Mattel ayrıca 2026 yılına kadar Çin’den ABD’ye yapılan ithalatı %15’in altına düşüreceğini söylüyor.

Dünyada bir ilk: Neuralink hastası beyin implantıyla ilk kez YouTube videosu hazırladı

ABD merkezli teknoloji şirketi Neuralink’in beyin çipi, konuşma yetisini kaybetmiş bir hastanın kendi sesiyle YouTube videosu hazırlamasını sağladı. Elon Musk’ın kurucusu olduğu şirketin implantını kullanan ALS hastası Brad Smith, videoyu yalnızca beyin sinyalleriyle düzenledi ve seslendirdi.