Milletvekili Alkayış Külafhöyük’te Tokalaştı

Mustafa Alkayış Külafhöyük Köyü’nde Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Külafhöyük Köyü’nde bölge muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Mustafa Alkayış, vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya gelerek, şimdiye kadar gerçekleştirilen ve gelecekte yapılacak icraatler hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Adıyaman’ın Külafhöyük Köyü’nde muhtarlar ve vatandaşlarla toplanan AK Parti Milletvekili Mustafa Alkayış, 6 Şubat depremi sonrasında yapılan faaliyetler hakkında önemli bilgiler paylaştı ve talepleri dinledi.

Alkayış, 6 Şubat depreminin Adıyaman genelinde can ve mal kaybına neden olduğunu belirterek, depremin izlerinin hala sarılmaya devam ettiğini dile getirdi. Köy konutlarının inşasının hızla devam ettiğini ve birçoğunun tamamlanma aşamasına geldiğini vurgulayan Alkayış, vatandaşların yeni konutlarına taşındıklarını belirtti.

Alkayış, “6 Şubat depreminde köylerimizde yapılan altyapı çalışmaları sekteye uğramış olsa da, il genel meclisinin çabaları ve muhtarların gayretleriyle köylerimiz eski haline döndü. Bu süreçte köylerimiz inşa ve ihya açısından önemli gelişmeler kaydetti” dedi. – ADIYAMAN

Related Posts

Milletvekili dokunulmazlığı hangi durumlarda kaldırılır? Milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması için kaç oy gerekir?

Özgür Özel ve CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan hakkında hazırlanan dokunulmazlık dosyaları 2 Temmuz’da Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa ve Adalet Komisyonu üyelerinden oluşan Karma Komisyon’a gönderilmişti. Bu gelişmenin ardından milletvekili dokunulmazlığının hangi koşullarda kaldırılabileceği araştırılmaya başlandı. Peki, Milletvekili dokunulmazlığı hangi durumlarda kaldırılır? Milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması için kaç oy gerekir?

AKP’li başkanın yaptığı torpili AKP’li eski başkan sosyal medyadan ifşa etti

Aksaray eski Eskil Belediye Başkanı AKP’li Necati Belgemen, yerine geçen AKP’li Mustafa Zavlak’ın personel alımında yakınlarına torpil yaptığını iddia ederek tepki gösterdi. Belgemen, “Kalleşliği sevmem, vefasızlığı hiç yapmam” ifadelerini kullandı.

Erdoğan müjde vermişti: Nevruza ‘milli bayram’ kanun teklifi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi bayram ilan edileceğini açıkladığı Nevruz’un milli bayram ilan edilmesine ilişkin teklif sundu. Sunulan kanun teklifi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

Aracın motorundan cephanelik çıktı

Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonda, bir otomobilin motor bölümünde 65 ruhsatsız tabanca, 79 şarjör ve 50 mermi ele geçirildi.

Abdullah Öcalan’ın 26 yıl sonra ilk kez görüntülü mesajı yayınlandı: PKK’ya silah bırakma çağrısı yaptı

Abdullah Öcalan’ın 26 yıl sonra ilk kez görüntülü mesajı yayınlandı: PKK’ya silah bırakma çağrısı yaptı

Aşırı sıcaklık tarım işçilerini vurdu! Göz hastalıkları riski arttı

Şanlıurfa’nın kavurucu yaz sıcaklarında tarlalarda uzun saatler boyunca çalışan mevsimlik tarım işçileri, yalnızca güneş çarpması değil, ciddi göz hastalıkları riskiyle de karşı karşıya. Harran Üniversitesi Hastanesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Müslüm Toptan, artan sıcaklıkların göz sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekti.