ESMEK Odunluk’ta yeni yıl pazarı açtı

Eskişehir Yeni Yıl Hediyelik Eşya Pazarı Açıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ESMEK Turistik El Sanatları Merkezi önünde düzenlediği “Esmek Yeni Yıl Hediyelik Eşya Pazarı” ile Eskişehir’i yeni yıl coşkusu kapladı. Büyük ilgi gören pazarda, ESMEK kurslarına katılan kadınların el emeği ürünleri sergilendi. Özel olarak tasarlanan yeni yıl hediyelikleri, ziyaretçilerden tam not aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve Genel Sekreter Yardımcısı Senem Ekinci, yeni yıl pazarını gezip kadınların ürünlerini yakından inceledi. Beğenilerini dile getiren Başkan Ünlüce, kadınlara teşekkür ederek, “Kadınların özverili çalışmalarıyla ortaya çıkan bu güzel ürünleri kutluyor ve bol kazançlar diliyorum. Ürettikleriyle aile ekonomisine destek olan kadınlarımızın emeğine saygı duyuyoruz. Sevdiklerinize alacağınız yeni yıl hediyelerini seçerken, buradaki el emeği ürünleri göz ardı etmeyin!” şeklinde konuştu.

Pazarda, her kesime hitap eden hediyelik eşyalar, yılbaşı süsleri, el yapımı ürünler, çantalar ve takılar yer alıyor. ESMEK Turistik El Sanatları Merkezi önünde açılan “Esmek Yeni Yıl Hediyelik Eşya Pazarı”, 28, 29, 30 Aralık tarihlerinde 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Related Posts

ABD’li Senatör İsrail’e karşı harekete geçti!

ABD’li senatör Bernie Sanders, Senato’ya ABD hükümetinin İran’a yönelik herhangi bir askeri eylemi için federal fonların kullanılmasını yasaklayan bir yasa tasarısı sundu. Sanders’ın resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamaya göre Senato’ya …

Ümit Özdağ yeniden hakim karşısına çıkıyor

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bir hafta sonra yeniden hakim karşısına çıkacak.

Yeni güç ekseni görünür oluyor

Ortadoğu’da haydut devlet İsrail’in oluşturduğu çatışma ortamı genişliyor. Daha önce ABD ve İsrail’in müdahaleleri nedeniyle siyasi, askeri ve ekonomik zararlara uğrayan Rusya, Çin ve Kuzey Kore’nin İsrail’e karşı İran’a destek vermeye başladığı değerlendiriliyor.

Haftaya bakış: Apple’ın WWDC 2025 tanıtımında hangi gelişmeler yaşandı?

Haftaya bakış: Apple’ın WWDC 2025 tanıtımında hangi gelişmeler yaşandı?

Dilencinin üstünden çıkanlar şoke etti! 10 çeyrek altın ve 35 bin lirayla yakalandı

Eyüpsultan’da dilencilik yaptığı tespit edilen kadının üzerinde 35 bin 985 TL ve 10 çeyrek altın ele geçirildi.

5 bin yıllık Mısır Mavisi geri döndü

Antik Mısır’ın en eski sentetik pigmenti olan Mısır Mavisi, 5 bin yıl sonra bilim insanları tarafından yeniden üretildi.