Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze için kurban bağışında bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Türk Kızılay Aracılığıyla Gazze’ye Kurban Bağışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz’ı Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi’nde kabul etti ve Gazze’ye kurban bağışında bulundu. Türk Kızılay’ın faaliyetleri hakkında bilgi alan Erdoğan, bağışını Gazze’de kesilmek üzere Türk Kızılay’a teslim etti. Yapılan paylaşımda, bu bağışla ilgili fotoğraflara da yer verildi.

Related Posts

CHP Eski İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan kimdir? Turan Aydoğan neden gözaltına alındı?

CHP Eski İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan gözaltına alındı. Turan Aydoğan kimdir? Turan Aydoğan neden gözaltına alındı?

İran’da limanda şiddetli patlama

İran’ın güneyindeki Shahid Rajaee limanında büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın yakıt tankından kaynaklanmış olabileceği düşünülüyor.

DEM Parti heyetinden kritik görüşme: SDG lideri Mazlum Abdi ile bir araya geldiler

Kürt Ulusal Konferansına katılmak üzere Kuzey ve Doğu Suriye’de bulunan DEM Parti heyeti, Suriye Demokratik Güçleri (SDG) lideri Mazlum Abdi ile görüştü.

Anadolu Otoyolu’nda otobüs yangını

Hatay’dan İstanbul’a giden yolcu otobüsü, Anadolu Otoyolu’nun Düzce kesiminde seyir halindeyken alev alev yandı. Yangında can kaybı yaşanmadı.

Bir SMA ilacı daha geri ödeme listesine alındı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Daha önce müjdesini vermiş olduğumuz; kullanım kolaylığı olan bir SMA ilacı daha geri ödeme listesine alındı.” dedi.

Kilosu bin liradan alıcı buluyor: Yazın habercisinde hasat başladı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Çile Mahallesi’nde yazın habercisi kirazın hasadına başlandı. Sezonun ilk kiraz hasadını gerçekleştiren üretici Erdoğan Bulut, cristobalina cinsi kirazın kilosunun 1.000 TL’den alıcı bulduğunu ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir