Çocuk parkında feci olay! 3 yaşındaki Ferhat’ın parmağı koptu

Küçük Çocuğun Parması Park Kapısında Sıkıştı, Acil Müdahale Sonrasında Hastaneye Sevk Edildi

Olay, öğle saatlerinde kırsal Yeniceköy Mahallesi’ndeki çocuk parkında gerçekleşti. Ferhat M. ve babası Mehmet M. parkta zaman geçirdikten sonra eve dönme kararı aldılar.

Ferhat M. parkın demir kapısını kapatırken sağ elini sıkıştırdı ve ne yazık ki baş parmağı koptu. Hemen buz içerisine konan kopan parmağıyla Ferhat M., acil bir şekilde babası tarafından İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Hastanede ilk müdahalesi yapılan Ferhat M., parmağının dikilmesi gerekliliğiyle Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi’ne ambulansla sevk edildi.

Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı ve polis ekipleri konuyla ilgili incelemelerine devam ediyor.

Related Posts

ABD’li Senatör İsrail’e karşı harekete geçti!

ABD’li senatör Bernie Sanders, Senato’ya ABD hükümetinin İran’a yönelik herhangi bir askeri eylemi için federal fonların kullanılmasını yasaklayan bir yasa tasarısı sundu. Sanders’ın resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamaya göre Senato’ya …

Ümit Özdağ yeniden hakim karşısına çıkıyor

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bir hafta sonra yeniden hakim karşısına çıkacak.

Yeni güç ekseni görünür oluyor

Ortadoğu’da haydut devlet İsrail’in oluşturduğu çatışma ortamı genişliyor. Daha önce ABD ve İsrail’in müdahaleleri nedeniyle siyasi, askeri ve ekonomik zararlara uğrayan Rusya, Çin ve Kuzey Kore’nin İsrail’e karşı İran’a destek vermeye başladığı değerlendiriliyor.

Haftaya bakış: Apple’ın WWDC 2025 tanıtımında hangi gelişmeler yaşandı?

Haftaya bakış: Apple’ın WWDC 2025 tanıtımında hangi gelişmeler yaşandı?

Dilencinin üstünden çıkanlar şoke etti! 10 çeyrek altın ve 35 bin lirayla yakalandı

Eyüpsultan’da dilencilik yaptığı tespit edilen kadının üzerinde 35 bin 985 TL ve 10 çeyrek altın ele geçirildi.

5 bin yıllık Mısır Mavisi geri döndü

Antik Mısır’ın en eski sentetik pigmenti olan Mısır Mavisi, 5 bin yıl sonra bilim insanları tarafından yeniden üretildi.