Bolu’daki Yangın Soruşturmasında 3 Tutuklama

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Faciadan Sonra Tutuklamalar Artıyor

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki otel yangınında hayatını kaybeden 78 kişiyle ilgili soruşturma hız kesmeden devam ediyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun ve itfaiye personeli İrfan Acar, tutuklandı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Grand Kartal Otel’de meydana gelen yangın olayının ayrıntıları inceleniyor. İl Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerin ardından Bolu Adliyesi’ne sevk edilen Gülener, Coşkun, Acar ve otelin iç mimarı A.B, sorgulara tabi tutuldu.

İç mimar A.B. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Gülener, Coşkun ve Acar ise Bolu 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilerek tutuklandı. Tutuklananların sayısı 18’e yükselirken, Gazelle Otel Genel Müdürü A.D’nin adli süreçi ise devam ediyor.

Daha önce gözaltına alınan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, şirketin genel müdürü Emir Aras ve otel müdürü Zeki Yılmaz da dahil olmak üzere 15 şüpheli tutuklanmış, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Bu acı olayın yankıları ise sürmeye devam ediyor.

Related Posts

Zeytinliklerini koruyan köylülerden kamuoyuna açık mektup

Zeytinliklerin maden faaliyetine açılmasını öngören kanun teklifine karşı Ankara’da günlerdir eylem yapan köylülerden kamuoyuna açık mektup geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tarihi konuşma: Bugün tarihte yeni bir sayfa açılmıştır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin gelenekselleşen Kızılcahamam kampının açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasında tarihi mesajlar Erdoğan “Dün itibariyle 47 yıllık terör belası sona erme sürecine girmiştir. Bugün tarihte yeni bir sayfa açılmıştır. Terörsüz Türkiye bir pazarlık süreci değildir. Bugün Türkiye Yüzyılı’nın kapıları ardına kadar aralanmıştır. Herkes şundan emin olsun. Türkiye’nin onurunu gururunu çiğnetmeyiz, başını öne asla eğdirmeyiz. Hiç kimse şehitlerimiz aziz hatıralarına el uzatamaz, mirasına leke süremez, müsterih olun” dedi.

Danıştay’dan ‘Barış Akademisyenleri’ kararı

Danıştay, barış akademisyenlerinin üniversiteden ihracının hukuka aykırı olduğuna karar verdi.

İzmir’de sahte altın bozduran şüpheliler yakayı ele verdi

İzmir’de sahte altın bozduran 3 şüpheli yakalandı, 1 şüpheli ise aranıyor.

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?

Kastamonu’da orman yangını çıktı, 10 hektar alan zarar gördü

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde anız yangınında alevler ormana sıçradı. Havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alınan yangında 10 hektar alan zarar gördü.