Beyoğlu’nda korkutan yangın… Otelin dış cephesinde başladı!

İstanbul‘un Beyoğlu ilçesinde Ağa Hamamı Sokak’ta bulunan bir otelde saat 06.30 sıralarında yangın meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; otelin ışıklı tabelasında başlayan yangın, binanın dış cephesine yayıldı. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

İNCELEME BAŞLATILDI

Çevrede güvenlik önlemi alınırken, yoğun duman sebebiyle otelde kalanlar tedbir amaçlı tahliye edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın büyümeden kontrol altına alındı.

Ekiplerin soğutma çalışmalarının ardından binanın alt katında bulunan kafenin kullanılamaz hale geldiği görüldü. Müdahale sonrasında ekipler olay yerinden ayrıldı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldığı aktarıldı.

Related Posts

Leman dergisi hakkında soruşturma başlatıldı

Leman Dergisi’nde çıkan bir karikatür hakkında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Dergi hakkında ‘dini değerleri alenen aşağılama’ suçundan adli soruşturma başlatıldı

Mustafa Sandal: Kilosu 20 Euro olan domates bulamadık

Şarkıcı Mustafa Sandal, “Almanya’da domatesin kilosu 20 Euro oldu” iddiasını marketleri gezerek yalanladı.

Türkiye’nin konuştuğu televizyon kanalı eski MHP’li milletvekiline satıldı

Pozitif Bank’ın sahibi Erkan Kork’un tutuklanmasının ardından TMSF tarafından el konulan Flash Haber TV, son zamanlarda medya girişimleri ile bilinen eski MHP milletvekili Arzu Erdem’in sahibi olduğu TYT Türk’e satıldı.

Ağaç gibi nefes alan malzeme: Canlı yapı karbonu havadan çekiyor

İsviçre’deki ETH Zürih Üniversitesi’nde bilim insanları, havadaki karbondioksiti ağaçlar gibi emebilen canlı bir malzeme geliştirdi. Malzeme, fotosentez yapan bakteriler sayesinde karbondioksiti hem organik hem de mineral forma dönüştürebiliyor.

Aç ve bitap ölümü bekliyor

İsrail’in Gazze’deki ablukasının kurbanlarından biri 22 aylık Şam Kıdeyh. Bir ay önce saldırıda babasını kaybeden minik Şam, Han Yunus’taki bir çadırda “akut yetersiz beslenme”yle mücadele ediyor. Sağlık sistemi çöktüğü için tedavi olamıyor, sınırlar kapalı olduğu için gıdaya ulaşamıyor. Tıpkı Gazze’deki binlerce çocuk gibi…

Prof. Dr. Adem Sözüer’den CHP’ye açılan kurultay davasına ilişkin açıklama: Partilerin hukuk dışı yöntemlerle etkisizleştirilmesi esasen suçtur, mağdur ise tüm toplumdur

“Hukuktan arındırılmış ortamlarda muhalefetteki siyasal partiler, kamusal yetkiler kötüye kullanılıp ‘organize işlerle’ iç çatışma, tartışma ve belirsizliklere sürüklenmek istenir. Böylece etkin muhalefet yapan partiler ‘Türk tipi’ bir majestelerinin muhalefet partisine dönüştürülür”