Barınakta poşetle çöpe atılan köpek yavruları kurtarıldı

Edirne Barınağında Canlı Köpek Yavruları Çöp Konteynerinden Kurtarıldı

Edirne’deki barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ettiğinde poşet içinde canlı köpek yavrularını buldu.

Kurtarılan yavrular hemen poşetten çıkarılarak mama ve su verildi. Bu duygusal anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın, barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiği iddia edilirken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu olay yerine giderek inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek taleplerini dinlediler.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, olay hakkında belediye tarafından soruşturma başlatıldı ve ilgili personel görevden alındı. Köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere bir veterinere götürüldü.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Rusya’da İHA saldırısı nedeniyle 287 uçuş iptal edildi

Ukrayna ordusunun, Rusya’nın çeşitli şehirlerine son 24 saatte insansız hava araçlarıyla (İHA) düzenlediği saldırılar nedeniyle 287 uçuşun iptal edildiği bildirildi. 

Şeker çuvallarının altında kalan işçinin bacağı kırıldı

Bursa’da üzerine şeker çuvalları düşen işçinin bacağı kırıldı.

Trump, Putin hayal kırıklığı sonrası Zelenskiy ile görüşecek

ABD’nin Rusya’nın Ukrayna’daki savaşını diplomatik yollarla sona erdirme çabaları büyük ölçüde sekteye uğradı ve Trump, bazı Cumhuriyetçiler de dahil olmak üzere, Putin’e ciddi bir müzakere için baskıyı artırma yönündeki çağrılarla karşı karşıya …

İstanbul’da ‘uyuşturucu ticareti ve kara para aklama’ soruşturmasında 19 gözaltı

İstanbul merkezli 5 ilde, 3 farklı suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda aralarında kırmızı bültenle aranan İsmail Aslan Çoban ve Yavuz Kassap’ın da olduğu 19 şüpheli gözaltına alındı.

Putin’le konuşurken, Kiev yandı: Trump’ın verdiği sözler balon çıktı

Trump, Putin’le yaptığı görüşmeden umduğunu bulamadığını söyledi. “Hayal kırıklığına uğradım” diyen ABD Başkanı, Rus liderin savaşı bitirme niyetinde olmadığını vurguladı. Aynı saatlerde Kiev’e düzenlenen büyük çaplı Rus saldırısında gökyüzü alevle aydınlandı. Dünyaya barış getirme sözüyle Başkanlık koltuğuna oturan Trump’ın verdiği sözler, balon olup uçtu.

Bu da Suriyeli Zübük!

Kemal Sunal’ın rol aldığı ‘Zübük’ filmi gerçek oldu. Nevşehir’de denetimden kaçmak isterken polise yakalanan 3 tekerlekli motosikletin sürücüsü Suriye uyruklu Feyyaz Alabed, bir anda namaz kılmaya başladı.