Ataşehir’de şüphe üstüne aranan araçta gizli bölme bulundu

Ataşehir Polisi, Marihuana Ticareti Yapan Şahsı Yakaladı

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği’ne bağlı yunus polisleri, 8 Ocak Çarşamba günü Ataşehir’de genel asayiş denetimi gerçekleştirdi. Polis ekipleri denetim sırasında şüphelendikleri 34 DSE 405 plakalı otomobili durdurarak arama yaptı.

Sürücü İsa K.’nin üstünü arayan polisler herhangi bir suç unsuru bulamadı.

POLİSİN DİKKATİ İLE ORTAYA ÇIKANLAR

Otomobildeki incelemelerini sürdüren polis ekipleri, İsa K.’nin aracından yoğun koku gelmesinden şüphelenerek detaylı çalışma yaptı. Bu sırada aracın güneşlik kısmındaki aynayı kaydıran ve akıllı saati kapı koluna temas ettiren ekipler, torpido bölümüne gizlenen ve hidrolik sistemle çalışan özel yapılmış zulayı belirledi. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Otomobilde yapılan aramalar sonucunda, orta konsol üzerindeki bölmede 3 parça 20.1 gram marihuana ele geçirilirken, gizli bölmede yapılan incelemede satışa hazır halde 12 parça 97.9 gram, genel toplamda ise 15 parça halinde 118 gram marihuana ve 34,600 lira nakit para bulunmuştur. Aramaların ardından polis ekibi İsa K.’yı gözaltına aldı. Ataşehir Asayiş Büro Amirliği’nde ifadesi alınarak işlemleri tamamlanan İsa K. adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli, ‘uyuşturucu madde ticareti yapma’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Tuncer Bakırhan’dan dikkat çeken ‘Lozan’ açıklaması: ‘Lozan ile çizilen sınırlara ortak vatan diyen birisi Lozan’ın neresini tartışıyor?’

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, “Ortak vatan çağrısı yapılıyor. Ortak vatan çağrısını yapanlar mevcut sınırları kabul ediyorlar. Lozan ile çizilen sınırlara ortak vatan diyen birisi Lozan’ın neresini tartışıyor, Türkiye’nin neresini bölüyor?” dedi.

Eurovision Şarkı Yarışması provalarında protesto edilen İsrail için canlı yayın önlemi alındı

Eurovision Şarkı Yarışması provalarında protesto edilen İsrail için canlı yayın önlemi alındı

CHP’li vekilden dikkat çeken soru: 1921 Anayasası ile Cumhuriyet mi pazarlık masasında?

CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, terör örgütü PKK’nın fesih bildirisiyle gündeme gelen 1921 Anayasası vurgusunun, iktidarın “yeni anayasa” planlarıyla örtüştüğünü savundu. “Lozan’a saldırı, Cumhuriyet’e tuzaktır” diyen Öztürkmen, Erdoğan, Bahçeli ve Kurtulmuş’a sert sorular yöneltti.

Gündem PKK’nin fesih kararı: Tuncer Bakırhan ‘Anayasa’ sorusuna yanıt verdi

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, tartışmalara neden olan PKK’nin fesih kararını değerlendirdi. Bakırhan, DEM Parti’nin olası anayasa değişikliğine ilişkin bakışına yönelik soruya da yanıt verdi.

‘Korucular çobanlık yapsın’ sözlerine tepki yağıyor

DEM Partili Bakırhan’ın “Korucuların elindeki silahı al, ver sopayı köyde hayvan baksın. Daha onurlu bir görevdir” sözlerine çok sayıda tepki geldi.

Trump’a 400 milyon dolarlık hediye ortalığı karıştırdı: Kendi partisinden bile tepki geldi

Katar’ın ABD Başkanı Trump’a hediye etmek istediği 400 milyon dolarlık uçak ortalığı karıştırdı. Katar Kraliyet Ailesi’nin hediyesi adeta bir ‘Uçan saray’ olarak niteleniyor. Boeing 747-8 model uçak ABD Başkanlarının kullandığı ve “Air Force One …