Antalya’da bıçaklı kavgada yaralanan kişi öldü

Aksu İlçesinde Bıçaklı Kavga Sonucu Yaralanan Kişi Hastanede Hayatını Kaybetti

Antalya’nın Aksu ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavgada yaralanan bir kişi, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay, çiftçilikle uğraşan Seyit Muhammet Talay ile daha önceden husumetli olduğu belirtilen Ö.S. arasında Pınarlı Mahallesi’nde yaşanan bir tartışmanın ardından gerçekleşti. İddialara göre, Talay’ın yüksek sesle müzik dinlediği sırada çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve Talay bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı.

Acilen Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Talay, üç gün boyunca süren yoğun bakım mücadelesine rağmen hayatını kaybetti. Cenaze, Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Cenazenin defnedileceği yerin Elmalı ilçesi olduğu öğrenildi. Olayın ardından harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Ö.S.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Aracın motorundan cephanelik çıktı

Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonda, bir otomobilin motor bölümünde 65 ruhsatsız tabanca, 79 şarjör ve 50 mermi ele geçirildi.

Abdullah Öcalan’ın 26 yıl sonra ilk kez görüntülü mesajı yayınlandı: PKK’ya silah bırakma çağrısı yaptı

Abdullah Öcalan’ın 26 yıl sonra ilk kez görüntülü mesajı yayınlandı: PKK’ya silah bırakma çağrısı yaptı

Aşırı sıcaklık tarım işçilerini vurdu! Göz hastalıkları riski arttı

Şanlıurfa’nın kavurucu yaz sıcaklarında tarlalarda uzun saatler boyunca çalışan mevsimlik tarım işçileri, yalnızca güneş çarpması değil, ciddi göz hastalıkları riskiyle de karşı karşıya. Harran Üniversitesi Hastanesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Müslüm Toptan, artan sıcaklıkların göz sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekti.

‘Sosyal medyadan şehitlere hakaret ettiği’ iddiasıyla tutuklandı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde, Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde mağarada metan gazından etkilenip şehit oldukları açıklanan 12 asker hakkında sosyal medya üzerinden provokatif paylaşım yaptığı iddia edilen O.C. (22), tutuklandı.

İstanbul’da yaşayanlar neye uğradığını şaşıracak! Kavurucu sıcak, saatler içinde tersine dönecek!

Türkiye genelinde etkili olan sıcak hava dalgası bir hafta daha sürecek. İstanbul’da 35 dereceyi bulan sıcaklık, perşembe günü ani bir düşüşle 29 dereceye gerileyecek. Uzmanlar, özellikle öğle saatlerinde dışarı çıkılmaması konusunda uyarıyor.

‘Bir ev için kimseye minnet edecek değilim’

Bir iş insanının ifadesine dayanarak gözaltına alınan Muhittin Böcek, “Belediyeden
çıkan tek bir kuruş yok, İfadelerde de bana yönelik bir suçlama bulunmuyor” dedi.