Andrea Minguzzi kimdir? İtalyan şef Andrea Minguzzi’nin oğlu kim?

Ünlü İtalyan Şef Andrea Minguzzi’nin Oğlu Kan Donduran Bir Saldırının Hedefi Oldu

Ünlü İtalyan şef Andrea Minguzzi ile çellist Yasemin Akıncılar’ın 14 yaşındaki oğulları Mattia Ahmet Minguzzi, korkunç bir saldırının hedefi oldu. Peki, Andrea Minguzzi kimdir? İtalyan şef Andrea Minguzzi’nin oğlu kim?

ANDREA MİNGUZZİ KİMDİR?

Andrea Minguzzi, İstanbul’da tanınmış bir İtalyan restoranının şefidir.

Andrea Minguzzi ve Yasemin Akıncılar’ın oğlu olan 14 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi, 24 Ocak Cuma günü arkadaşlarıyla gittiği Kadıköy bit pazarında bıçaklı bir saldırıya maruz kaldı.

Yaşanan trajik olayla ilgili konuşan Andrea Minguzzi, “Oğlum, annesinden izin alarak bit pazarına gitmişti. Yakında arkadaşlarıyla kaykay malzemeleri almayı planlıyorlardı. Ne yazık ki, erken saatlerde tükenen ürünler yüzünden sabah erken gitmeye karar verdiler. Bu çok korkunç bir olay. Durumu ciddi ancak umutluyuz. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ancak doktorlarımız umut veriyor” dedi.

ANDREA MİNGUZZİ’NİN OĞLU KİM?

İstanbul’da meydana gelen bu korkunç olayda, 14 yaşındaki lise öğrencisi Kadıköy’de bit pazarında bıçaklı saldırıya uğradı ve beş bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Şu anda genç adam hastanede yaşam savaşı vermektedir.

Related Posts

Ölümünden 4 yıl sonra mahkemede ‘geri döndü’

ABD’de trafik tartışması sonucu hayatını kaybeden Chris Pelkey, ölümünden 4 yıl sonra mahkeme salonuna ‘geri döndü’.

İtalya’da hava gösterisinde korkutan anlar: Dünyaca ünlü Frecce Tricolori ekibine ait 3 uçak havada çarpıştı

İtalya Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi Frecce Tricolori’ye ait üç uçak, Pantelleria Adası’ndaki gösteri uçuşu sırasında havada çarpıştı. Kazada büyük facianın eşiğinden dönüldü.

ATV takla attı: feci kazada 2 kişi öldü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde takla atan ATV’nin sürücüsü Yaman Akıncı (36) ve yanındaki Lütfullah Gökdere (29), hayatını kaybetti.

Karşıyaka meclisi karıştı! İzmir’de AKP’li meclis üyesi kürsüye yürüdü: ‘Ağzını yüzünü dağıtırım!’

İzmir’de Karşıyaka Belediye Meclisi’nde, CHP’li Mustafa Evsen’in konuşması sırasında AKP’li Adem Öztürk, “Ağzını yüzünü dağıtırım” diyerek kürsüye yürüdü. Öztürk, meclis üyelerinin araya girmesiyle kürsüye ulaşamadı.

Barbie bebekler Trump’ın gümrük vergilerinin kurbanı oldu

Barbie üreticisi, Trump’ın tarifeleri nedeniyle fiyatları artırdı. Oyuncak şirketi Mattel ayrıca 2026 yılına kadar Çin’den ABD’ye yapılan ithalatı %15’in altına düşüreceğini söylüyor.

Dünyada bir ilk: Neuralink hastası beyin implantıyla ilk kez YouTube videosu hazırladı

ABD merkezli teknoloji şirketi Neuralink’in beyin çipi, konuşma yetisini kaybetmiş bir hastanın kendi sesiyle YouTube videosu hazırlamasını sağladı. Elon Musk’ın kurucusu olduğu şirketin implantını kullanan ALS hastası Brad Smith, videoyu yalnızca beyin sinyalleriyle düzenledi ve seslendirdi.