Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş: İlk gün söyledim yine söylüyorum, benim oğlumun katilleri MHP’de

Ankara’da Uğradığı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybeden Sinan Ateş Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı

Ankara’da 30 Aralık 2022 tarihinde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, vefatının ikinci yılında memleketi Bursa’da mezarı başında anıldı. Bu anma törenine Ateş’in eşi, annesi, kardeşi ve diğer yakınları yanı sıra CHP ve İYİ Parti üyeleri de katıldı.

Anma töreni, Emirsultan Camii’nde kılınan öğle namazının ardından okutulan mevlitle başladı. Mevlidin ardından toplanan yurttaşlar, sloganlar eşliğinde Ateş’in kabri olan Emirsultan Mezarlığı’na yürüyerek Ateş için dua etti.

Anne Saniye Ateş, “Oğlumun katilleri MHP’de” diyerek duygularını şu sözlerle ifade etti: “Allah böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın. Katiller hâlâ dışarıda dolaşıyor. Ben ilk günden beri söylüyorum, benim oğlumun katilleri MHP’de. Onlar bu gerçeği biliyorlar. Benim oğlum için adaletin tecellisini bekliyorum.”

Soru: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Çeşme’de korkutan yat yangını! Küle döndü

Çeşme’nin Dalyan Mahallesi’ndeki bir marinada bağlı bulunan motoryatta henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Motoryat kullanılamaz hale geldi.

Zeytinliklerini koruyan köylülerden kamuoyuna açık mektup

Zeytinliklerin maden faaliyetine açılmasını öngören kanun teklifine karşı Ankara’da günlerdir eylem yapan köylülerden kamuoyuna açık mektup geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tarihi konuşma: Bugün tarihte yeni bir sayfa açılmıştır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin gelenekselleşen Kızılcahamam kampının açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasında tarihi mesajlar Erdoğan “Dün itibariyle 47 yıllık terör belası sona erme sürecine girmiştir. Bugün tarihte yeni bir sayfa açılmıştır. Terörsüz Türkiye bir pazarlık süreci değildir. Bugün Türkiye Yüzyılı’nın kapıları ardına kadar aralanmıştır. Herkes şundan emin olsun. Türkiye’nin onurunu gururunu çiğnetmeyiz, başını öne asla eğdirmeyiz. Hiç kimse şehitlerimiz aziz hatıralarına el uzatamaz, mirasına leke süremez, müsterih olun” dedi.

Danıştay’dan ‘Barış Akademisyenleri’ kararı

Danıştay, barış akademisyenlerinin üniversiteden ihracının hukuka aykırı olduğuna karar verdi.

İzmir’de sahte altın bozduran şüpheliler yakayı ele verdi

İzmir’de sahte altın bozduran 3 şüpheli yakalandı, 1 şüpheli ise aranıyor.

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?