Adalet Bakanı Tunç: Erdoğan CHP’nin yaşanılamaz hale getirdiği İstanbul’u aldı, yaşanılır hale getirdi

Pendik AKP İlçe Kongresine Adalet Bakanı Tunç Katıldı

Pendik’te gerçekleşen AKP 7. olağan ilçe kongresine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç katıldı. Bakan Tunç, konuşmasında ülkenin demokratik dönüşümüne vurgu yaparak, “22 yıldan bu yana vesayetçi anlayışla mücadele ediyoruz. Milletimizin ihtiyaçları doğrultusunda temel kanunlarımızı uyarladık, anayasamızda büyük reformlar gerçekleştirdik” dedi.

AKP Pendik 7. Olağan İlçe Kongresi’ne Adalet Bakanı Tunç’un yanı sıra AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve diğer ilçe belediye başkanları da katıldı. Konuşmasında partililere hitap eden Bakan Tunç, AKP’nin kuruluş sürecine de değindi.

Adalet Bakanı Tunç, AKP’nin millet hareketi olarak doğduğunu vurgulayarak, “2001 yılında milletimiz tarafından kurulan partimiz, çözüm odaklı bir yaklaşımla ülkenin kronik sorunlarına çare olmayı hedefledi. İstanbul’da yaşanılan sorunları çözüme kavuşturan AKP, milletimizin desteği ile hızla büyüyerek Türkiye’nin dönüşümüne katkı sağladı” şeklinde konuştu.

Related Posts

Netanyahu’nun oğlu, tehdit edildiği iddiası ile ülkeyi terk etti

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun oğlu Yair Netanyahu, muhalif protestocuların kendisine yönelik “ölüm tehditleri” nedeniyle ülkeyi terk ederek ABD’ye taşındığını iddia etti. Yair Netanyahu, TOV haber platformuna verdiği röportajda, Başbakan …

Sarıyer’den ikinci acı haber de geldi

Sarıyer’de denizde kaybolan 2 gencin cesedine ulaşıldı.

Leman dergisi hakkında soruşturma başlatıldı

Leman Dergisi’nde çıkan bir karikatür hakkında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Dergi hakkında ‘dini değerleri alenen aşağılama’ suçundan adli soruşturma başlatıldı

Mustafa Sandal: Kilosu 20 Euro olan domates bulamadık

Şarkıcı Mustafa Sandal, “Almanya’da domatesin kilosu 20 Euro oldu” iddiasını marketleri gezerek yalanladı.

Türkiye’nin konuştuğu televizyon kanalı eski MHP’li milletvekiline satıldı

Pozitif Bank’ın sahibi Erkan Kork’un tutuklanmasının ardından TMSF tarafından el konulan Flash Haber TV, son zamanlarda medya girişimleri ile bilinen eski MHP milletvekili Arzu Erdem’in sahibi olduğu TYT Türk’e satıldı.

Ağaç gibi nefes alan malzeme: Canlı yapı karbonu havadan çekiyor

İsviçre’deki ETH Zürih Üniversitesi’nde bilim insanları, havadaki karbondioksiti ağaçlar gibi emebilen canlı bir malzeme geliştirdi. Malzeme, fotosentez yapan bakteriler sayesinde karbondioksiti hem organik hem de mineral forma dönüştürebiliyor.