Düzce’de bakkal ve ev yandı

Düzce’de Betonarme Binada Çıkan Yangın Söndürüldü

Düzce’de üst katı ev alt katı bakkal olan betonarme binada çıkan yangın itfaiye tarafından söndürülürken, binada hasar oluştu.

Yangın, saat 11.00 sıralarında Akpınar Mahallesi’nin Soğancık Kavşağı mevkisinde meydana geldi.

Alt katı bakkal, üst katı ise ev olan Ferdi Er’e ait iki katlı binada yangın çıktı.

Yangın kısa sürede yayılırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangın sonrası iki katlı bina kullanılmaz hale geldi.

İlk belirlemeye göre elektrik kontağından çıktığı tespit edilen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Komşusunu öldürüp intihar etti

Ankara’da yan komşusu 21 yaşındaki Hatice Çınar’ı öldüren Murat Açıkgöz, daha sonra aynı silahla intihar etti.

Ankara’da “Rest” operasyonu: 35 iş yeri mühürlendi

Ankara’da kumara karşı düzenlenen “Rest” operasyonlarında 35 iş yeri mühürlenirken, 15 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

MetroPOLL’den dikkat çeken anket: Cumhur İttifakı seçmeni ‘o soruda’ ikiye bölündü

MetroPOLL Araştırma’nın Kurucusu ve Yöneticisi Özer Sencar, “Sizce Ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanı adayı olmasaydı tutuklanır mıydı?” başlıklı bir anket yayımladı. Ankete göre Cumhur İttifakı seçmenin yanıtı dikkat çekti.

Amazon’da bataklığa düşen uçağın yolcuları, 36 saat kurtarılmayı bekledi

Amazon ormanlarında bir bataklığa düşen uçaktaki yolcular, timsahlar ve yılanlarla dolu suda 36 saat kurtarılmayı bekledi.

Köpekler arasında ilginç buluşma

Dünyanın en büyük ve en küçük köpekleri Amerika’da buluştu.

Vucic fenalaştı ABD programı iptal edildi

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, resmi ziyarette bulunduğu ABD’de göğsünde şiddetli ağrı hissetmesinin ardından Trump görüşmesi dahil tüm programlarını iptal ederek ülkesine döndü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir