astroloji haber sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

Üç ildeki geliştirme ödeneği oranı değişti

Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’daki üniversitelerde öğretim üyelerine geliştirme ödeneği oranı yüzde 250 olarak uygulanacak.

Deprem Bölgelerindeki Akademisyenlere Geliştirme Ödeneği Arttırıldı

Cumhurbaşkanı Kararı ile Resmi Gazete’de yayımlanan Geliştirme Ödeneği Ödenmesine Dair Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar’a göre, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’daki deprem bölgesinde görev yapan öğretim üyelerine ödenecek geliştirme ödeneği miktarında artış yapıldı. Bu illerdeki akademisyenlerin geliştirme ödeneği, 18 ay süreyle yüzde 250 oranında uygulanacak.

Yükseköğretim Kurulu’nun ve Cumhurbaşkanının onayıyla gerçekleşen karar ile Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’daki deprem bölgesindeki üniversitelerde görev yapan öğretim üyelerine ödenecek geliştirme ödeneği miktarı arttırıldı. Bu illerdeki akademisyenlere, 18 ay boyunca yüzde 250 oranında bir geliştirme ödeneği verilecek.

Geliştirme Ödeneği Ödenmesine Dair Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre; Hatay Mustafa Kemal, İskenderun Teknik, Kahramanmaraş Sütçü İmam, Kahramanmaraş İstiklal, İnönü ve Malatya Turgut Özal Üniversitelerinde görev yapan akademisyenlere ödenecek geliştirme ödeneği, 18 ay süreyle yüzde 250 oranında arttırılmış olacak.