İran’da 5.1 büyüklüğünde deprem!

Kirmanşah Eyaletinde 5,1 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre, Kirmanşah eyaletine bağlı Kasrı Şirin kenti merkez üssü olarak 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, yerel saatle 04.32’de kaydedildi ve 8 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Eyalet valiliği tarafından yapılan açıklamada, depremin can ve mal kaybına neden olmadığı belirtildi. Bölgede herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı bildirildi.

Related Posts

Ölümünden 4 yıl sonra mahkemede ‘geri döndü’

ABD’de trafik tartışması sonucu hayatını kaybeden Chris Pelkey, ölümünden 4 yıl sonra mahkeme salonuna ‘geri döndü’.

İtalya’da hava gösterisinde korkutan anlar: Dünyaca ünlü Frecce Tricolori ekibine ait 3 uçak havada çarpıştı

İtalya Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi Frecce Tricolori’ye ait üç uçak, Pantelleria Adası’ndaki gösteri uçuşu sırasında havada çarpıştı. Kazada büyük facianın eşiğinden dönüldü.

ATV takla attı: feci kazada 2 kişi öldü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde takla atan ATV’nin sürücüsü Yaman Akıncı (36) ve yanındaki Lütfullah Gökdere (29), hayatını kaybetti.

Karşıyaka meclisi karıştı! İzmir’de AKP’li meclis üyesi kürsüye yürüdü: ‘Ağzını yüzünü dağıtırım!’

İzmir’de Karşıyaka Belediye Meclisi’nde, CHP’li Mustafa Evsen’in konuşması sırasında AKP’li Adem Öztürk, “Ağzını yüzünü dağıtırım” diyerek kürsüye yürüdü. Öztürk, meclis üyelerinin araya girmesiyle kürsüye ulaşamadı.

Barbie bebekler Trump’ın gümrük vergilerinin kurbanı oldu

Barbie üreticisi, Trump’ın tarifeleri nedeniyle fiyatları artırdı. Oyuncak şirketi Mattel ayrıca 2026 yılına kadar Çin’den ABD’ye yapılan ithalatı %15’in altına düşüreceğini söylüyor.

Dünyada bir ilk: Neuralink hastası beyin implantıyla ilk kez YouTube videosu hazırladı

ABD merkezli teknoloji şirketi Neuralink’in beyin çipi, konuşma yetisini kaybetmiş bir hastanın kendi sesiyle YouTube videosu hazırlamasını sağladı. Elon Musk’ın kurucusu olduğu şirketin implantını kullanan ALS hastası Brad Smith, videoyu yalnızca beyin sinyalleriyle düzenledi ve seslendirdi.