Kazaya yardıma koştu, öleni görünce yıkıldı… Acı tesadüf… Felaketler peş peşe geldi

Antalya’da Motosiklet ve Kamyonet Kaza Geçirdi, Acı Tesadüfler Ardı Ardına Geldi

Antalya Gazipaşa Gazi Mahallesi Ulusal Egemenlik Bulvarı D-400 Karayolu’nda meydana gelen kaza, hüzünlü bir olaya dönüştü. Gazipaşa istikametinden Alanya istikametine seyir halinde olan Egemen Ceylan (17) idaresindeki motosiklet, Abdülkerim B.’nin kullandığı kamyonetle çarpıştı.

Motosiklet 100 Metre Sürüklendi, Ağır Yaralandı

Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet, yaklaşık 100 metre sürüklenerek durabildi. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, motosiklet sürücüsü Egemen Ceylan ağır yaralar aldı.

Kazayı Gören Baba, Oğlunun Acısını Yürekten Hisseddi

Bir başka dikkat çekici ayrıntı ise kazayı görüp yardıma koşan baba Musa Ceylan’a aitti. Baba Ceylan, yerde kanlar içinde yatan motosiklet sürücüsüne koşarak yardım etmeye çalıştı.

Baba Ceylan, Oğlunun Durumunu Görünce Yıkıldı

Olayın dramatik boyutlarından biri de, Musa Ceylan’ın kazada yaralanan kişinin oğlu olduğunu anladığı an yaşadığı şoku dile getirmesiydi. Kaskı çıkarılan motosiklet sürücüsünün kalbini kontrol etmeye çalışan baba Ceylan’ın yüreğine inen acı, herkesi derinden etkiledi.

Kalp Masajıyla Duran Kalbi Çalıştırıldı, Ancak…

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, motosiklet sürücüsü Egemen Ceylan’a müdahale etti. Kalp masajı ile yeniden hayata döndürülen genç, ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesine sevk edildi. Ancak, hastanede ikinci kez kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Kamyonet Sürücüsü Tutuklandı, Acı Tesadüfler Peş Peşe Geldi

Kazanın ardından gözaltına alınan kamyonet sürücüsü Abdülkerim B., alkollü olduğu belirlenmesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu acı dolu olay zincirine bir halka daha eklenerek, yaşanan felaketlerin ardı arkası kesilmedi.

Related Posts

İspanya Başbakanı Sanchez, Sosyalist Enternasyonal toplantısında: Bu odadaki herkes demokrasi için çok şeyi feda etti, Türkiye’deki yoldaşlarımızın yanındayız

İspanya Başbakanı Sanchez, Sosyalist Enternasyonal toplantısında: Bu odadaki herkes demokrasi için çok şeyi feda etti, Türkiye’deki yoldaşlarımızın yanındayız

Emekliler için teklif Meclis’e geldi: Bayram ikramiyesi, emekli maaşı ve seyyanen zam artışı…

Türkiye’deki yüksek enflasyon, her geçen gün emeklinin alım gücünün düşmesine neden olurken muhalefet partilerinden Meclis’e emeklileri ilgilendiren bir teklif geldi. Teklifte bayram ikramiyesiyle en düşük emekli aylığının asgari ücret seviyesine çıkarılması ve seyyanen zam yer aldı.

Danimarka’da emeklilik yaşı 70’e yükseliyor

Danimarka Parlamentosu, emeklilik yaşını 2040 yılı itibarıyla 70’e yükselten yasayı kabul ettiğini duyurdu.

Türkiye ile Suriye arasında mutabakat sağlandı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Suriye’ye gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Suriye Enerji Bakanı Muhammed El-Beşir ile görüştü. Bakan Bayraktar, iki ülke arasında “Enerji, Madencilik ve Hidrokarbon Alanlarında Mutabakat Zaptı”nın imzalandığını bildirdi.

Almanya, İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra ilk kez bir ülkeye uzun süreli asker konuşlandırdı; Litvanya’dan “Bu tarihî bir gün” açıklaması

Almanya, İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra ilk kez bir ülkeye uzun süreli asker konuşlandırdı; Litvanya’dan “Bu tarihî bir gün” açıklaması

Beylikdüzü’nde eşini sokak ortasında bıçaklayan şahıs için istenilen ceza belli oldu

Beylikdüzü’nde boşanma aşamasında olduğu eşi Şeyda Nur Bulut’u sokak ortasında defalarca bıçaklayan tutuklu sanık Murat Bulut, üçüncü kez hakim karşısına çıktı.