Beşiktaş’ta Ahşap Binada Çıkan Yangın Kısa Sürede Büyüdü
İstanbul’un Beşiktaş ilçesine bağlı Bebek semtinde üç katlı ahşap bir binada yangın çıktı. Yangın sırasında binada bulunan bir kadın, dumanları görenler sayesinde kurtarıldı.
Alevler Çevredeki Binalara da Sıçradı
Yangın kısa sürede yan binaya da sıçradı. Ahşap bina alevlerin büyümesiyle park halindeki bir otomobilin üzerine çöktü. İtfaiye ekipleri, dar sokaklar ve park halindeki araçlar nedeniyle yangına müdahale etmekte zorluk yaşadı. Alevler kısa sürede çevredeki 3 binaya daha sıçradı.

Mahalle Dumanla Kaplandı
İtfaiye ekipleri, farklı noktalardan müdahale yaparak yangını kontrol altına almaya çalıştı. Yangın sırasında mahalle yoğun dumanla kaplandı, çevredeki insanlar yüzlerini kapatarak nefes almaya çalıştı. 2 saatlik bir çalışmanın ardından yangın söndürüldü.

Oyuncu Şebnem Bozoklu’nun Evi Hasar Gördü
Ahşap binada çıkan yangında oyuncu Şebnem Bozoklu’nun da evini içeren 4 bina hasar gördü. 2 bina kullanılamaz hale geldi.

Yangın Anı Kameraya Yansıdı
Ahşap binanın çökme anı cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, alevlerin sardığı binanın aniden çöktüğü ve altındaki otomobilin büyük hasar aldığı görüldü.
